.RECEPT & MAT,  bakning

SMARRIGA KANELBULLAR

Idag blir det en liten hyllning för idag fyller lilla mor år! Och vad passar bättre än att inspirera till något som jag med säkerhet alla mammor bakat till familjen och som barnen alltid kommer att minnas…

Att komma hem och redan ute på trappen känna den ljuva doften av nybakta kanelbullar!

Jag kan erkänna att det brukar dröja mellan varven jag bakar bullar. Det blir ofta till födelsedagar eller lite då och då. När barnen var små var jag en riktig bullmamma! Då bakade jag bullar minst en gång i veckan.

Det blir lätt så när man inte inspireras till att just baka bullar. (Jag älskar att göra och äta Rimbobullar :) )

Men, så i veckan damp ett reklamhäfte ned i brevlådan och jag blev så klart INSPIRERAD! Och när jag såg bullarna så drog jag mig till minnes att det var faktiskt ett tag sedan jag gjorde kanelbullar! Sagt och gjort bullbak var ett faktum! Och jäklars vilka goda! Att ha i smörkuber vs smält smör är det som gör hela skillnaden. Ni måste testa receptet. för jag är rätt säker på att de flesta av er fått detta häfte också.

140521_4 140521_5140521_9

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *