löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  mot maran,  träning

ISIG DISTANSLÖPNING

Igår efter jobb begav jag mig ut på ett pass á la distanslöpning. Syftet är såklart att få mer mil i benen. De senaste dagarnas tö och regnväder och gjort utomhusterrängen hal och blöt. Jag valde naturligtvis att ta min favoritrunda ut på grusvägen, igår var den en blöt isbana, via den ännu blötare och snöslaskiga skogsslingan för att mynna ut vid DEN lilla stranden. Syftet är inte att springa snabbt. Länge och långsamt och njuta av rundan och naturen. Jag hade laddat min podcastapp med det senaste från Maratonpodden, TRÄNINGSGLÄDJE talks och Möt löparen. Riktigt trevligt och inspirerande att lyssna på som omväxling till musik.
140208_3
#Löprundan via mitt Belkinfönster

Share Button
 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *