löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  träning,  veckans pass

VÅRLIG DISTANSLÖPNING & VECKANS PASS

Så ljuvligt väder det var idag! Den började lite osäker med massor av moln framför den efterlängtade gula och rätt blåsigt, men vad gjorde det när det var Vasaloppet på Tv & vårens först dag!

Och se, sedan kom den fram och vi klädde oss endast i underställströja och tisha och begav oss ut på vår favorittrutt…
Den som går via asfalt, grusväg, skogsstig till stranden och sedan tillbaka via Bullerbyn, skogsstigen, grusväg och den avslutande biten vid vattnet….

Fortfarande isigt på sina ställen men vad gör väl det när man siktar en, två ,tre…. ännu fler Citronfjärilar och solen riktigt värmer ryggen.
150308_1

150308_2

150308_3

150308_4
Kan aldrig få nog av denna tur! Jo, det förstås, rutterna vi gjorde i somras på Gotland går inte av för hackor de heller! :)

Resten av veckan har sett ut så här
Måndag Friidrott 90 min fys
Tisdag Innebandy
Onsdag Vilodag
Torsdag 4X4min intervaller (de norska)
Fredag minipass fokus core/bål
Lördag Innebandy
Söndag 15 km löpning

Inför nästa vecka har jag en massa nomnom att bjuda på! Gjorde en ugnspannkaka med pulled pork och jisses så gott det var! Hela familjen jublade! Och så kommer “andra chansen” för en av mina mellomackor… Och bulltips…. Och tips på vad man gör när man springer långdistans….

PS Har blivit utvald av slumpen att min blogg “tävlar” om titeln “veckans blogg hoss Besökstoppen. Gillar du min så får du jättegärna rösta på den inne på denna HÄR sidan! I den högra sidomenyn finner du röstningsformuläret. Tack på förhand! ♥

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *