BUZZADOR

MIX & GO!

Som en Buzzador jag är har jag testat Teisseire Mix & Go och den funkar fint till både vardags och fest! Det behövs så pyttelite och smakar så mycket! Den lilla flaskan innehåller endast 66 ml högkoncentrerat men ger hela 5 liter!

Vi testade dessa tre smaker när vi var ut och körde ett långdistanspass om 21 km i helgen! Man behöver lite extra och viktig är vätskebalansen så jag och maken passade på att testa!
Den lilla flaskan kan man ha lätt med sig så när flaskorna blir tomma kan man fylla på med mer! Perfekt!
140929_8  140929_6 140929_4

140929_5

140929_7
Ja, vad tyckte vi då? Det var gott och trevligt med en uppfriskande belöning, maken gillade “den röda” bäst, nu finns det två röda så antingen menar han “sommarfrukter” (äpple, jordgubbe, hallon & körsbär) eller “äpple & svartvinbär”. Förutom dessa två testades “apelsin & persika” som jag tycker smakar sommar…. Den skulle passa perfekt i en drink tex.

Vi testade även drycken på trevligt kalasfolk när en liten söt 1-åring firades! Vad passar bättre än att bjuda på denna dryck utan sötningsmedel när det bjuds på en massa söta bakverk?

-Mmmm hemmagjord!!! var det någon som sa innan jag hade hunnit förklara att detta var en Buzzning… Personen ifråga blev förvånad och det var mer än ett gott betyg.
140929_3
Mix & go finns i de tre smakerna “Sommarfrukter, “äpple & svartvinbär samt “apelsin & persika” och kostar ca 29 kronor ute i dagligvaruhandeln.
Förutom att “bara” ha druckit Mix & go med vatten så har vi testat att kolsyra den -jättegott! Blandat i ett par droppar kvarg efter ett träningspass – lyxigt & gott!

Eftersom den är så dryg så har jag kvar när jag ska testa den i bak & matlagning! Tror att “Äppel & svartvinbär” blir supergod i en sås till en söndagsstek. En smarrig “apelsin &persika” glass tillsammans med kladdkaka, eller vad sägs om en rippel på “sommarfrukter”….

Möjligheterna är många med denna lilla praktisk förpackade dryck! Till fest & vardag!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *