julkalendern 2014,  träning

JULKALENDERN 12,13&15/24

Måndag igen och det lackar mot jul! Hinner ni med?

Hoppas att ni har överseende med lite tidsinställt material!? Tips på allt möjligt har jag lagt in åt er! Allt från Gotland (igår) till julmat/bak och tips och att jag vunnit! (brukar aldrig hända annars) Helgen har gått i ett med jobb, innebandy live & på TV. GRATTIS Sverige till guldet igår!!
141215
JULKALENDERN 13 december-Besök en simhall, jo jag var i sporthallen och tittade på sonens innebandymatch, alltså väldigt i närheten av en simhall ;)
JULKALENDERN 14december-Ta en massage. jag fick lite skön rygg & nackemassage under den spännade VM-matchen i innebandy av maken.

JULKALENDERN 15 december- Skramla ihop 500 reps, körde Lofsan pass som jag gillar! HIIT där man kan få upp pulsen ordentligt och bara köra alla fyra varv efter varandra (om man orkar) Mer om den övningen hittar du hos Lofsan HÄR!

Denna vecka tänkte jag köra på deluxe med träningen! Inplanerat är innebandyträning med morsorna samt en match mot våra P03/04. Dessutom har jag ett gäng härliga moments kavr i Saras julkalender som jag är sugen på! Backintervaller, spring så långt som dagens datum, testa något nytt??? Vad förslag mottages tacksamt!

Så nu kör vi! Detta blir en bra vecka, veckan innan jul!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *