JULEN,  LIVET

TO DO LIST

En vecka kvar till dopparedagen och vi tar en kik på hur min “to do list” ser ut! Ser att det är massor som jag inte tagit med! Men i år så blir det jul ändå!!! Vi skippar t.e.x stora pepparkaksbaket, jaaaa ni hörde rätt!!! Det stora pepparkaksbaket har anor bak i tiden i vår familj men jag drar ett streck över att sätta deg, och baka en miljon, grädda en miljon!!! Kommer köpa färdiga som jag och de familjemedlemmar vill får dekorera!

Så jäkla skönt att verkligen rannsaka sig själv och fråga om de här pepparkakorna är nödvändiga i år? Att alla de där miljoner pepparkakorna till slut ligger i sina burkar och mjuknar…

I år är det rejäl satsning på saffransbullar istället, de är ju så goda!!!! Så saffransbullar och annat smaskiga bakverk går vi all in på i år! Vi ska även dra ned på julgodiset!!! Ja ni hörde rätt! Det blir inte 20 sorter som vanligt utan 3-4…. Dessutom tänkte vi göra några nyttiga i år så har ni recept på gott & nyttigt julgodis så får ni langa lite recept till mig!

Känner mig sååå nöjd och lugn i år över julen! Jag kör på nästan som vanligt med mitt fix (bara för att jag älskar det, inget tvång).

Julafton kommer bli lite speciell tror jag! Sen kommer nyår och då blir det baluns som vanligt! Så mycket att se framemot! ♥

141215_11 141215_10141215_12 141215_13 141215_14 141215_15 141215_16

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *