BUZZADOR,  LÖPNING & TRÄNING,  MODE & SKÖNHET,  shopping,  skönhet

EUCERIN IN-SHOWER BODY LOTION

Jag är då Buzzador och har testat en ny innovativ produkt, en duschlotion från Eurecin. “In-shower body lotion”.

Passar mig perfekt för som ni vet så tränar jag en hel del vilket innebär ett eviga duschandes vilket torkar ut min stackars hud. Jag har rätt torr hud och jag är rätt eller väldigt slarvig med att återfukta och ta hand om min hud, i af den på kroppen, har blivit bättre att pyssla om plytet ;)

Så jag har testat och jag uppskattar verkligen denna produkt efter ett långdistanspass, precis som häromdagen när jag körde min #halvmaraimånaden. Snabbt in i den varma duschen och sedan snabbt på med kläder igen eftersom jag brukar frysa lite efteråt p.g.a av all energitapp. SÅ helt perfekt m a o att kunna smörja in sig i den varma duschen och sedan slippa stå och frysa och göra detta! Extra plus ger jag för att den är helt parfym, doftfri. Det gillar jag eftersom det inte krockar med sin egna parfym.
150401_1
EUCERIN IN-SHOWER BODY LOTION

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *