BUZZADOR,  SAMARBETEN,  TEST,  TIPS

HTH BUZZADOR

Hej!

Då fick vi vinter på ett par dagar! I lördags när jag sprang vintermilen i Stockholm så var det barmark men några få snöflingor dalade sporadiskt.

Efteråt väl hemma var det så skönt med en varm dusch och en välbehövlig insmörjning med HTH´s nya hudlotion speciellt framtagen för känslig och torr hud. Perfekt för mig som är en riktigt torris på vintrarna. 161109_1

Som buzzador får jag testa olika produkter och som ni redan förstått så har jag testat två lotions de senaste veckorna.

HTH Skin Protection Bodycream och HTH Skin Repair Cream. Den förstnämnda använd med fördel över hela kroppen och den sistnämnda på utsatta hudområden där den reparerar. Jag har använt den som handkräm eftersom jag har tendens att få torra händer.

Krämerna är helt fria från parfym, färgämnen och parabener. (Parabener är en kemisk konserveringsmedel).

161109_2

Jag är supernöjd över HTH´s nyheter och kommer att fortsätta att använda dessa under vintern. Extra plus för att de är fria från de ovannämnda produkterna. Parfymerad lotion vill jag inte ha eftersom jag föredrar att doftsätta mig själv med egnen utvald parfym eller inte alls.

Rekommenderar varmt dessa!

I samarbete med Buzzador

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *