Annonslänkar,  löpar/sportmode,  LÖPNING & TRÄNING,  mode,  MODE & SKÖNHET,  SAMARBETEN,  shopping,  SPORT,  TIPS

NYTT PÅ FÖTTERNA

Innehåller reklam genom annonslänkar för Sportamore

Äntligen har jag fixat nya skor till både innebandyn och till löpningen. Har känt att löparskorna börjat tappa lite form och spänst. Känner direkt i kroppen när de börjar bli uttjänta.

I år har jag lovat mig själv att inte köpa en massa kläder och ting bara för att…. Jag är en riktig REAkärring som älskar att nätshoppa på REOR, jag erkänner! Ofta försvarar jag mig bakom “men det är ju så billigt”. Nä, det är inte hållbart längre! Nu ska jag verkligen utnyttja mina garderober som är ÖVERFYLLDA med plagg. Ni som inte visste innan så har jag ägt och drivit en klädbutik för några år sedan. Och jag älskar kläder, men nu ska det bli bättring! Använda det man har istället för bara köpa nytt nytt hela tiden.

Så, med detta babbel sagt så ska jag utmana mig i år genom att bara köpa det som jag verkligen behöver och som alla som tränar eller springer vet så är skorna det absolut viktigaste!

NYTT PÅ FÖTTERNA

Saucony även denna gång blev det dessa superskor som passar min kropp och löpstil. Denna gång blev det DENNA SORT! Just nu 20% rabatt!

NYTT PÅ FÖTTERNA

Nya inneskor främst för innebandyns skull. Är egentligen ingen rosa tjej utan föredrar rött. Men vad gör man inte för att…

…matcha tröjan! Har hunnit testa dem på en träning och de funkar finfint! Riktigt bra pris också! Just nu nedsatt och kostar endast runt 300:-!  HÄR hittar du dem.

Från förra helgens långpass då mina gamla skor gjorde sitt sista panna. Passa nu på att shoppa nya skor och gör kroppen glad! HÄR hittar ni alla löparskor . Spring för livet! ♥

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *