löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  träning

25 KM I BENEN

I går eftermiddag var det dags för ett långdistanspass. Tog ett varv runt staden och sedan ut på favoritrundan. Det är så magiskt med fält av vitsippor som blommar nu! Står inte på förrän de efterföljs av liljekonvaljer. Ljuvligt!150504_1
Bara vatten i vätskebältet men med en ny favorit som energigivare! Klämde i mig en halv var femte kilometer.
150504_2
Premiär för kjol i år! Dock kör jag på med underställ och löpartights, blir lätt kall när man springer långt och länge så detta funkar perfekt. Underställströja och tisha och något runt halsen.150504_3
Vackert så det förslår! Är en sån skillnad att få komma ut i naturen än att trampa asfalt. Önskar att jag orkade ta med mig stora systemkameran ut så skulle jag ta och visa er med bättre foton än mina mobilfoton! Det får bli en punkt på sommaren “to do list”! #Cykelutflykt med familjen & fotografering!150504_4

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *