en halvmara i månaden,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  mot maran,  träning

EN HALVMARA I MÅNADEN – JANUARI

Igår var det dags att köra igång för lite längre långpass och vad passade bättre än att joina mina löparvänner Anna och Avi och deras utmaning detta år.

Utmaningen är att springa en halvmara i månaden hela året, dvs 12 stycken. Jag kan tillägga MINST en i månaden eftersom dessa marathonbrudar springer dessa distanser var och varannan dag! Känns bra eftersom jag har målet att springa MIN första marathon i september, nämligen Sveriges nya som är Helsingborg marathon!
140127_1
#21 km i ömsom moln ömsom sol, modd & halka #Extra energi Mmmm

Idag har jag vilodag med lite stretch på träningsschemat.
Återkommer lite senare med en läsarfråga angående RunKeeper och appar!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *