LIVET

Recap maj, juni, juli, augusti, september, oktober

Kunde inte låta bli! Världshistoriens (eller unforgettables.se) längsta recap. 

 

Men sedan insåg jag att NÄ! Orkar verkligen inte det så det får bli ett litet inlägg här och nu, om den senaste tiden. Snart dax för årets så det får allt vänta.

Husbilen, livets husbil! Har fått krypa in i sitt garage nu. Åh vad vi kommer att sakna. Väntan till april kommer att bli lång. Men året minnen (HÄR alla husbilsresor i Sverige)  från maj till september lever vidare. Vilka äventyr vi har varit med om redan. Vad ska vi hitta på nästa säsong? Sugen på att dra ut på större äventyr men vi har lite annat också som vi planerar på… Vi får se ;)

Rattmuffen är på i min lilla Cab.

Yogar under mina kanariska palmer och drömmer mig bort… Lite som HÄR där vi var förra hösten.

Fast hemmahöst vacker ändå.

Och årets sista bukett i form av Lejongap och bambu från trädgården.

Några nya serier har vi sett. The watcher, The Playlist, Dahmer. En triss i sevärdhet! Nu är det november vilket innebär att jag ska starta jättesupertidigt och njuta av alla julfilmer! Förra årets var jultorkan t o t a l! Men nu jäklar så ska här julas from november (idag) till annandag jul! PUNKT.

Nya redskap uppe i vårt gym som det är dags att damma av. Jäklars vad svårt det är att “ta sig tid” ;) Har nog inte gymmat på tvår år? Tabata som jag tjatade om? WELL! Löpning och yoga händer ett par gånger i veckan men det är dags nu när jobben är i balans.

Jättekul att spinna eller cykla säger tant Ann… Roddisen blir nog kul den med.

Jag köpte en hängande hylla ovanför köksön och det blev så bra! Köksön är också omgjord och blev så mycket bättre. Har ingen bild men kommer!

Maken fyllde år.

Vi gjorde souvlaki, tzatziki, någon som längta till Grekland.

Köpetårta direkt från frysdisken minsann. Skönt att leka skomakarens dotter ibland.

Fyllt frysen med både trattkantareller och rödgul trumpetsvamp. Vi har redan en batch av de gula förvällda till årets julbord.

Höst/vinterpiffat i trädgården.

Och som vanligt på helgerna när det är ljust skogspromenader.

Au naturel, inga filter.

Kebbe testar sin klövjeväska och får bära vår fika.

Fixade inför i måndags och vips så hade vi ett härligt gäng med barn och tonåringar som öppnade grinden och plingande på dörren för bus eller godis.

Det var lite mer från mig. Har verkligen haft bloggtorka. Roligare i verkliga livet ;)
Nu redan november och dags att börja sätta igång julen va? Fram med allt ljus och börja julbaka. Hörde att November var den deppigaste månaden på året så varför inte motverka detta. 

Ta hand om er! Namaste ♥

 

Share Button
2

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *