BINDERIER/BLOMMOR,  FAMILJ,  jag & mor,  JULEN,  LIVET

STORSKOGEN & BARNDOMSMINNEN

I förra veckan så var det dags att bege sig ut till barndomshemmet till lilla mor och plocka lite ris inför kransbidning till minstingen klass samt till villans exteriör.

Alltid lika rogivande att komma hem till “storskogen”.
151130_6
Fick fars “gamla” sekatör med mig ut på risplockningen. ♥151130_8 151130_7
Tänk att jag och min tvillingbror travade upp hit med våra skridskor och åkte under vintern. Annars så hade vi en hel å för oss själva. Men det var inte lika spännande som att gå vilse i skogen. HÄR kan du se så vacker ån är under våren och föreställa dig, mig i stickad röd kjol som jag klistrat paljetter på och lekte skridskoprinsessa mellan varven då jag inte tacklades med mina bröder i en hockeymatch under vintersäsongen.151130_9
I nästa inlägg ska jag tipsa om hur man binder en egen krans! Äntligen!
Trevlig lördag på er! Själv ska vi äntligen äta årets första julbord med 24 pers runt bordet. Ska bli mysigt!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *