mode,  MODE & SKÖNHET,  shopping,  TIPS

NYTT I SOMMARGARDEROBEN 16

Har uppdaterat sommargarderoben lite grand med lite nytt! Älskar kläder men går ju som ofta klädd i träningskläder eller i riktiga arbetskläder just nu under sommarsäsongen. Så extra kul är det alltid att få dra på sig en klänning eller något somrigt.

Hittades dessa snygga Pleaseshortsen hos Tullhuset och fick ett personligt handskrivit kort av en av tjejerna som jobbar där. Så gulligt och trevligt bemötande att gör det lilla extra för kunden.

Jag drev själv en egen klädbutik med tillhörande webbshop i fem år och försökte alltid vara personlig och skicka med något extra eller slå in varorna i vackert papper med band och klisterlappar.

NYTT I SOMMARGARDEROBEN 16 NYTT I SOMMARGARDEROBEN 16 160609_1

Passade även på att shoppa lite och fynda hos en av de stora webshopparna. Är jättenöjd med passformen på alla kläder.

NYTT I SOMMARGARDEROBEN 16

VITT får bli lite av sommaren-16´s färg. Alltid fräscht till lite lagom solbränd hud. Jag har inköpt sedan tidigare i vår ett par superfina marinblå byxor från H&M som kommer att matcha alla blusar perfekt. Helst den med paisleymönstret.160610_15

Denna såg helt annorlunda ut på produktfotona men jag gillar den! Full med snören och tofsar också.

160610_37NYTT I SOMMARGARDEROBEN 16

Och här är midsommar outfiten! OM det blir lite dåligt väder så är väl en jumpsuit i Hippiemodell med utsvängda ben & ärmar perfekt! Klänningen var snygg och hade en härlig tyng då den är i viskos. Kan hända att den åker på till nåsta helg då det är dags för något man bara gör en gång i livet….

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *