.RECEPT & MAT,  ♥ barnbarn,  ♥ kidsen,  ♥ vi,  FAMILJ,  FEST,  HÖGTIDER,  LIVET,  LÖPNING & TRÄNING,  nyår

GOTT NYTT TJUGHUNDRA&15!

Kikar in en snabbis för att önska er en riktigt trevlig och oförglömlig nyårsafton.
Årets sista dag. Viket bra år detta blev, så mycket roligt vi varit med om. SÅ mycket att det måste skrivas en årskrönika lite senare… nästa år!
…Nästa år känns så avlägset, men det är bara några timmar bort.
Ett nytt spännande år, en hel ny agenda, nya mål, nya visioner.
141231_1
Nu inväntar vi de första gästerna som ska komma. Sedan blir det fullt ös hela dagen och antagligen långt in på natten! :) Så mycket god mat jag lagade och förberedde igår! Har fotograferat en massa så recept kommer såklart!

Det där med recept ska jag bli lite bättre på att måtta och skiva lite mer exakt. Jag är ju rätt luststyrd och höftar och går på känsla annars.
Dessutom kommer det födas en ny kategori nästa år. Jag brukar ta reda på rester och så men inte receptera ut det, fick med mig det hemifrån tror jag att hushålla och “ta reda” på all mat. Så i frysen finnes överbliven julmat. Och igår gjorde jag Pizza Calzone på julskinkan! :) Dessutom blev det tre olika pajer med “rester” från nyårsmaten.

Nåväl, slutsnackat om mat! Avslutade detta löparår med världens halkigaste löprunda med maken i morse! Gött att komma ut och göra ett bokslut på löpningen. Nästa år blir grym tror jag! Så mycket roliga lopp och alla pass på väg dit (som nästan är ännu roligare.)
Så från mig, stort tack att du följer mig här på bloggen, min lilla FBsida och lite på Instagram!

Fridens! Och var rädda om varandra och akta händer och kropp för fyrverkerierna ikväll!
Vi ses nästa år! ♥

Share Button
 

One Comment

  • Eva

    Gott Slut 2014 och Gott Nytt 2015. Tack för alla härliga och inspirerande rader här. Önskar jag själv kunde ge detsamma men kommit av mig lite. Idag blir det vit kladdkaka. Kram Eva

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *