SAMARBETEN,  TIPS

MALACOS & LÄKEROLNYHETER

Dags igen att provsmaka Malacos & Läkerolnyheter!

Eller nyheter och nyheter, två av de finns redan och känns igen från lösgodishyllorna, men återfinns nu i snygg förpackning.

Trevligt tycker jag som eftersom jag brukar välja dessa två när och om jag plockar lösvikt. Brukar hålla mig därifrån i magsjuke, influensa och förkylningstider. Jo visst “lite skit rensar magen” men kan man undvika det så gör jag gärna det! ;)

Så hurra! Jag välkomnar lösviktsgodisklassiker i påse!
150512_3
I min testpanel hade jag precis som förra gången min bägge söner (16 & 11) mig själv och maken men vi sistnämnda hann knappt smaka för Colaflaskorna försvann i ett nafs! Dessa är MYCKET godare än de större lösviktsmodellen! 150512_8
Salt sill är en favorit, lakritsälskare som man är! Visst ni förresten att denna gamla goding producerades redan på 50-talet och exporterades till USA under namnet “Swedish Fish”? Påsarna innehåller 80 gram och kommer ut denna vecka (20) i butikerna!150512_2Och nyheterna kommer här, Läkerol har satsat på två nya smaker inspirerat efter svenskarnas favoritresmål…. Gissa?
Jo Thailand förstås! Riktigt goda med extra sting i dessa! Ginger Lime och Chili Licorice.

 

I samarbete med Cloettas bloggnätverk

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *