modeMODE & SKÖNHETshoppingTIPS

NYTT FRÅN HOLMLUNDS & ANNAT SMÅTT

I fredags när jag var kvar i Uppsala anpassade jag på att springa in hos HOLMLUNDS och shoppa lite. Favoritbutik i Uppsala då den innehåller det mesta man vill ha i klädväg! Påminner stark t om den butik jag drev för några år sedan. Mix av olika märken och något för olika plånböcker. Handplockat med känsla i en härlig mix. Me like!

Och nix! Jag är inte sponsrad! Jag råkar bara gilla den här butiken hjärtligt mycket! Kan hända att jag känner någon som jobbar där. Och ger superbra service, min PS, personal shopper ♥

Söt och skön tischa i marint med snygg detalj i ringningen. Väljer marinblått nu till sommaren då den färgen är lite mjukare, somrigare och passar fint mot hud som fått lite färg. Dessutom så matchar de mina blå ögon ;)

Dotra propsade första gången jag besökte butiken att detta är din stil mamma! En typisk Ann-blus! Och så i fredags slog jag till! Och den är superfin och trevlig på! Trumpetärm (som jag gillar) schysst mönster. Blir nog påskens outfit om jag inte hittar något riktigt pippigult! (modet ser inte riktigt ut så i år)

Förresten vill ni har mer modetips? Outfits osv här på bloggen? Jag har ju trots allt jobbat inom den branschen så om ni vill så tipsar jag gärna!

Fick syn på den supersöta KANINEN på Indiskas Instagram för någon vecka sedan och bestämde mig för att den ska jag ha!!! Sagt och gjort när jag klev in på butiken fanns tre kvar och jag norpade en på studs! Även ett påskägg i silver fick följa med hem. Påskpynt helt i min smak! Kaninen får nog överleva påsk, midsommar och bytas ut till jul för att göra comeback efter nyår igen! Gjorde ett stilleben med allt nyshoppat på matbordet. Marmorbrickan fick jag hem i veckan och blomman heter Hjärtan på tråd och står i en liten cementkruka.

0

2 thoughts on “NYTT FRÅN HOLMLUNDS & ANNAT SMÅTT

Lämna gärna en kommentar!