badrum,  HEMMA HOS,  SAMARBETEN

NYTT I BADRUMMET TAKDUSCH

Sponsrat samarbete med Badshop.se

Har inte visat hur det blev när vi fixade om lite i vårt lilla badrum på nedervåningen. Ny takdusch och inredning blev en lagom ansiktslyft för detta välanvända rum.

Vi bytte och kompletterade våra badrumsskåp så nu har vi oförskämt mycket plats det finns t o m tomma hyllor och luckor. Rena lyxen med massor av plats.

Så här såg det ut innan! Denna toalett gjorde vi om precis när jag var nyförlöst med minstingen som alldeles snart fyller femton! Så det var på tiden. Vi har behållit både det vita kaklet och den grå klinkern. Tidlöst och onödigt att göra om.


NYTT I BADRUMMET TAKDUSCH
NYTT I BADRUMMET TAKDUSCH

Ny takdusch satte vi in också och den är så bra! Skönt med en stor platta som ger mycket vatten! Lite som att stå i ett sommarregn.
Snygga takduschar hittar du här! Finns många olika modeller på marknaden dag så det är bara att välja och vraka. Att det just nu är bra pris gör inte heller ont! Passa på att handla hem om du tänker renovera är mitt tips!

Det djupa skåpet har två stora och rymliga lådor. En med delning samt den övre har vi en trevlig organiseringslåda för alla smågrejer. Hårtofsar, nagelsaxar, nagelfilar osv. Bredvid i enskilt fack får alla hårstylingar plats! Ordning och reda. Det gillas mycket! Nu ska jag bara jag fatt på ett snyggt duschdraperi i en ljusare färg. Har haft svart nu i många år men känner att jag tröttnat. Ett enkelt vitt eller något med mönster. Blommor skulle vara lite snyggt!


Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *