BUZZADOR,  SAMARBETEN,  TEST,  TIPS

BUZZADOR PHILIPS POWERLIFE ÅNGSTRYKJÄRN

I samarbete med Buzzador

Som buzzador får jag möjlighet att prova saker och denna gång var det dags för Philips PowerLife ångstrykjärn.

Strykjärnet är lätt och smidigt att hantera. En stor fördel är att man inte behöver köpa destillerat vatten utan fyller enkelt och snabbt på med vanligt kranvatten i en behållare. Fiffigt med ett inbyggd antikalkreglage som effektivt tar bort kalkavlagringar.

2.400 W för snabb uppvärmning med en mängd val av inställningar. Välj mellan 40 g/min konstant ånga eller 150 g ångpuff. Eller inte alls om så önskas. Ett stort plus att strykjärnet kan användas vertikalt med ånga för att t.e.x stryka hängande plagg och textilier.

Dessutom droppstopp som skyddar dina ömtåligaste plagg att få vattenfläckar vid strykning. Dessutom är designen väldigt snygg med ergonomiskt och halkfritt handtag med bra grepp och hela järnet har en behaglig färg.

BUZZADOR PHILIPS POWERLIFE ÅNGSTRYKJÄRN

Enkelt att fylla på vattenbehållaren med vanligt kranvatten. Här behövs inget destillerat vatten!

BUZZADOR PHILIPS POWERLIFE ÅNGSTRYKJÄRN

Telefonen ringer! Skönt att veta om man är glömsk är att strykjärnet stänger av sig självt om du lämnar det stillastående. Om det står stängs det av automatiskt efter 8 minuter. Liggande stängs det av efter 30 sekunders inaktivitet. Super!

BUZZADOR PHILIPS POWERLIFE ÅNGSTRYKJÄRN

Extra tålig SteamGlide-stryksula som glider förbi knappar och dragkedjor. Extra plus även får den långa elsladden som även är noga testad för maximal säkerhet och hållbarhet.

BUZZADOR PHILIPS POWERLIFE ÅNGSTRYKJÄRN

Ett perfekt strykjärn för oss som behöver snabbt och enkelt stryka plagg i vardagen eller till fest. Vill du läsa mer om produkten läser du om den HÄR!

I samarbete med Buzzador

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *