.RECEPT & MAT

PINCHOS FÖRÄTTER

Försökte hitta på ett bra namn för de tre små anspråkslösa rätterna som jag bjöd på nyårsafton till de som inte gillar skaldjur. Det fick bli Pinchos, har ni varit där förresten? Åh det är så gott att man kan inte sluta äta! Så bra affärsidé det där.

Tycker att det är jätteviktigt, enligt min matfilosofi och gemenskap att alla får sitta med runt bordet och äta gott! Kommer säkert få skit från några barnfamiljer men jag ser ofta att barnen inte äter samma mat som de vuxna i mina flöden. Att de äter före, att de inte sitter med eller att de får annan mat.

Våra barn har alltid suttit med ätit vår mat så gott det går och jag har alltid inkluderat mina och andras barn i själva sammanhanget, dukningen och gemenskapet. Kanske löjlig eller?

Nåväl, här kommer då “barnrätten” eller någor för de som är allergiska mot skaldjur. För som jag alltid har sagt, det ena behöver inte utesluta det andra…

Pinchos förrätter – anti frutti di mare

Stor krustad med tacoköttfärs och färsk gurka

Krispigt vitlöksbröd

Smördegskex med späda rödbetsblad och ägghalva

170103_23 170103_27

170103_32

Uppskattat och helt klart enkelt att fixa något gott till alla!

Fridens!

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *