.RECEPT & MAT,  FEST,  halloween,  HÖGTIDER

HALLOWEEN 2017

På tisdag den 31 oktober är det Halloween, precis som alla år! Hur svårt kan det va liksom? Julafton firar vi alltid den 24 december…. Alltid någon eller några som blandar ihop Halloween och alla helgons dag. Fruktansvärt tycker jag. Allra helst när restauranger och diskotek har sina spökpartyn då :/

151103_8

Nåväl, HÄR har ni min guide om hur det ligger till. Det tål att tänka till lite när man firar… För mig är det OK om man firar Halloween helgen innan eller till fredagen. Men inte på Alla helgons dag tack!

I år bestämde vi oss för att inte ställa till med baluns. Innebandy på schema och bland är det skönt med lite stillhet. Jag kommer nog att duka till festligt på tisdagen ändå och sedan kommer ju barnbarnet på onsdag som ska få ut på lite äventyr och sedan stanna på långhelg ♥ Det blir mysigt.

Vill ni ha inspo till Halloweenfirande så hittar ni förra årets fest tema hosptial HÄR och året innan HÄR! Ni kan också söka på Halloween så hittar ni massor av läskig, äcklig men dock helt ätbart och gott monsterkäk!

161031_14

151103_13

HALLOWEEN 2018

Happy Halloween!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *