.RECEPT & MAT

PRE POST MELLANMÅL

Visst är det gott med kvarg och alla dessa yoghurt och bär, nötter som hela sociala mediekanalerna svämmar över med ibland. Men jag äter det inte så ofta. Tror jag har blivit lite anti eftersom det alltid ska nischas in och taggas med en massa bokstäver, dieter och kosthållningar…

Jag äter allt (om nu någon missat det) jag njuter av att laga mat och baka. Njuter av att äta! ALLT! Här hemma har det aldrig funnits en mamma som petar i maten eller räknar kalorier eller som ställer sig på vågen var och varannan dag. Här hemma har vi en mamma som lagar allt och ingenting.

Pasta.potatis.potatismos.potatisgratäng.pizza.pommes frites.ris.couscous.makaroner.pommes frites.kladdkakor.kanelbullar.marsipantårtor.
Nåväl, ni fattar galoppen ;) Här kommer mitt lilla tips på ett gott mellanmål! För trots allt vill man äta nyttigt mellan marsipantårtorna och förse sin kropp med näringsämnen så att den orkar ;)
150210_11 150210_10
Keso, kiwi, hasselnötter, sesamfrön och honung! Gott!

Share Button
 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *