FAMILJ,  LIVET

MELLOMOOD 2017

Hej på er!

Är det någon mellomood hos er?

Här har vi varit iväg som vanligt och coachat jag och maken innebandymatch för yngsta killens innebandylag. Stopp i Uppsala för MAX lunch och sedan hem för att fixa och nu är det snart dags att göra varsin härlig stor mellamacka! Nomnom längtar! Lite bubbel och smågodis till det så är vi hemma.

Imorgon fortsätter vi med att fira äldsta sonen! Det blir lite åkandes hit och dit så den rejäla firandet blir en annan helg! Går bra det med kallas livet!

Dessutom idag firar jag löparnas dag genom att inte löpa! Kände att vi faktiskt inte behövde bara för att det var just den speciella dagen. 2017 ska genomsyras av att säga nej och inte känna sig tvungen. Att prioritera det man vill. Att inte känna en massa måsten.

Ikväll prioriterar vi något vi gillar, mellomackan, mellon och livet! ♥

Njut!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *