♥ vi,  FAMILJ,  LIVET,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  lopp

STHLM 10 2017

Jamen visst!

STHLM 10 med SM milen gick av stapel i torsdagskväll då jag passade på att vara statist under dagen. Tveksamma om vi skulle hinna. Maken kom till stora staden och hämtade ut tröjer, nummerlappar och väntatde på mig utanför inspelningsplatsen. Jag smet ifrån den sista scenen efter OK från statistansvarige och sedan bokstavigen näckade vi oss och svidade om till löparkläder. slängde i oss proteindricka, nötter, vatten, jag knöt skor och fixade på mig min Garmin.

På en kvart var vi på plats och parkade och intog Rålambshovsparken och bajamajjorna. Maken hade flyttat vår startid till senare så vi kom i tid för den starten. Fun run sa vi och det blev det. Saaaaaakta och lite trängsel i början men en väldigt schysst bana att springa runt Riddarfjärden.

Man var väl lite seg efter dagens statistjobb. Men njöt av den fina sommarkvällen och alla de lilaklädda överdelarna som joggade framåt mot destination mål.

STHLM 10 2017

STHLM 10 2017

STHLM 10 2017

 

 

STHLM 10 2017

STHLM 10 2017

STHLM 10 2017

STHLM 10 2017

Ett riktigt härligt fun run sommarlopp!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *