.RECEPT & MAT,  ♥ kidsen,  ♥ vi,  äta ute,  FAMILJ,  LIVET,  NÖJE,  Örebro,  RESOR & SEMESTER

ÖREBRO

Tänkte göra enskilda inlägg om vår resa vi gjorde förra helgen, slutet av maj. Mycket roligare att se tillbaka på istället för att samla ihop allt i en klump. Har för många foton för det (som vanligt),

Detta är en del av vår RFYL helg med hela familjen och svärson. Jag och maken och hemmavarande sönerna åkte på fredagsmorgonen och hade bestämt att göra ett stopp i Örebro för en bensträckare och lunch.

Längesedan man var till Örebro. Minns faktiskt inte alls staden så det var trevligt. Vi parkerade i ett P-hus och efter en kort promenad var vi mitt i centrum. Vi kollade runt slottet och ett oumbärligt tips kommer nu! Toalett finnes i västra tornet! Fräscha och mycket uppskattat! Hahaha!

ÖREBRO

Våran minsting som inte är så lite längre! Börjar högstadium till hösten ♥

ÖREBRO

 

Stolstaden

Vi gick runt lite och bestämde rätt snabbt att vi skulle äta på Dannes en liten krog med lunch för det braiga priset 85:- Alla valde en biff med stekt potatis, rödvinssås och bearnaise. Sallad och bröd fanns på buffén.

Helt OK lunchhak! Fanns en fiskrätt att välja mellan också och Dannys får malmburgare_poangmalmburgare_poang malmburgare av fem!

Sedan for vi vidare mot nästa destination av sightseeing light och glasspaus! Kommer i senare inlägg…

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *