♥ kidsen,  ♥ vi,  FAMILJ,  Grekland,  RESOR & SEMESTER,  Samos

HEJ VARDAG!

Hej onsdag! Hej vardag! Hej jobbejobbe!

Landade igår på Arlanda efter en hel fantastiskt semestervecka på Samos, Grekland med maken och våra söner. Hämtade upp vår hund hos hundvakterna och köpte en ny hårddisk till alla foton och filmer. Sedan blev det ett Maxmål innan kosan styrdes mot hemmet. När man väl är hemma så är det helt OK. Men visst hade två veckor på Samos varit perfekt för det finns så mycket mer att upptäcka.

Vi har haft som sagt underbart med lite av varje på dagsagendan, Hyrde bil och besökte fina orter, vattenfall och så blev det hajk upp på Kerkis, som är Samos högsta berg.

Löprundor två en en av dem var helt UNFORGETTABLE! Ni som följt mig på Instastory och Instagram vet ju redan liiiiiiite om våra semesterdagar men det är en så liten del av det hela!

HEJ VARDAG!

Det kommer en massa inlägg och info och inspo om resan i senare inlägg!

Det är dags att kicka igång vardagen igen! Skolor, jobb, möten och jag välkomnar hösten med öppna armar!

Har haft en fantastisk vår och sommar! Massor av roliga jobb och trevligheter. In med dem i hjärtats minnesbank. Nu ska här göras semesterfilm som vanligt som vi kan sitta och kika på när höststormarna yr ute. Sen är det dags att börja planera nästa resa. Precis som löpning så gav detta mersmak och jag älskar letandet till den perfekta (för vår familj) destinationen. Det är en del av charmen och behållningen tycker jag att just background-checka ett resmål, planera och drömma sig bort….

Nu är min lunchrast över så nu jobbejobbe på hemmakontoret ( i min fåtölj i vardagsrummet denna dag) Ses snart igen!

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *