.RECEPT & MAT,  förrätt,  mingelmat,  tillbehör

KRUSTADER MED SKINK & ÄPPELRÖRA

Krustader med god röra är enkelt att svänga ihop inför festligheter och middagsbjudningar. Passar utmärkt som drinktilltugg, mingel och buffémat.

 

Krustader med skink & äppelröra

1 1/2 dl creme fraiche
60 g hackad rökt skinka
1 dl tärnat äpple
1 tsk finhackad färsk rosmarin
1/2 tsk svartpeppar
16 st minikrustader
1 tsk färskpressad citronjuice
färsk rosmarin till garnering

Blanda creme fraiche, skinka, hälften av äpplet, rosmarin och svartpeppar.
Fyll äppelröran i minikrustaderna.
Blanda resten av det äpplet med citronjuice. Garnera krustaderna med detta. Lägg på rosmarin.
Tadaaaa!
KRUSTADER MED SKINK & ÄPPELRÖRA
KRUSTADER MED SKINK & ÄPPELRÖRA
Och hann inte fotografera när de var upplagda på fatet! Garnera gärna med lite fintärnad äpple och rosmarin så blir det finfint!
Mums! Så enkelt och gott! Tänk bara på att fylla krustaderna precis innan servering. Annars blir de så där trista mjuka.
Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *