.RECEPT & MAT,  kött

SKINK & OSTSCHNITZEL

Är det något som jag skulle kunna äta ofta så är det Schniiiitzlar!!! Alltså, kommer ni ihåg filmen? Den om Rödluvan “Sanningen om Rödluvan” heter den och i den så har vi just en scen där den besjungs schmiiiitzel. Hahah! Hotar alltid familjen med att vi ska se den när jag gör denna rätt och sjunger…. ja ni fattar ;)

Till denna variant skink & ostschnitzel så tager jag vanlig schnitzel (griskött) och peppar som när jag gör de utan skinka och ost recept och tips hittar ni HÄR!

Jag tar en utbankad schnitzel och lägger på den halvan skivor av god ost och en skiva god rökt skinka.Lägg ihop den andra halvan på och dubbelpanera som vanligt! Stek enligt anvisningar i mitt tidigare inlägg och servera med krispiga pommes, ärtor, kapriscreme och citron!

150928_11 150928_12SKINK & OSTSCHNITZEL150928_14
Mina barn älskar denna schnitzel och jag kan inget annat än att hålla med! Så nomnom!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *