.RECEPT & MAT,  Mallorca,  Port de Sóller - Sóller,  RESOR & SEMESTER,  Spanien

Port de Sóller, Sóller, apelsintåget & restaurang Mar y sol Mallorca

Port de Sóller är en underbart vacker ort. Här hittar vi den trevliga strandpromenad som är kantad av restauranger, butiker och barer. Mycket populärt och många turister när vi är här i slutet av oktober.

 

Port de Soller, Soller, apelsintåget & restaurang Mar y sol Mallorca Port de Soller, Soller, apelsintåget & restaurang Mar y sol Mallorca Port de Soller, Soller, apelsintåget & restaurang Mar y sol Mallorca Port de Soller, Soller, apelsintåget & restaurang Mar y sol Mallorca Port de Soller, Soller, apelsintåget & restaurang Mar y sol Mallorca Port de Soller, Soller, apelsintåget & restaurang Mar y sol Mallorca

Så vackert med bergskedjan Sierra de Tramuntana som omger staden. 

Port de Soller, Soller, apelsintåget & restaurang Mar y sol Mallorca

Port de Soller, Soller, apelsintåget & restaurang Mar y sol Mallorca

Från Port de Soller tog vi “apelsintåget” Sollertåget in mot landet till Soller. Tyvärr var resan inte så behaglig som man tror när man ser foton. Här knökade konduktören på alla som vill åka och jag var tvungen att sitta i knä. Som tur var det i makens då hehe.

Vi strosade genom Sóller och tog en öl invid den vackra katedralen Parroquia de Sant Bartomeu de Sóller. Kul att fånga solens sista strålar innan den försvann bakom huskropparna. Tänk att få sitta så här i slutet av oktober.

Vackra pittoreska smala gränder. 

Avslutade dagen med ett inköp av en mentos med “maca verde”, grönt äpple innan vi satt oss på bussen igen för retur mot Palma de Mallorca efter en mycket härlig dag. Tre vackra orter att upptäcka på en dag i vackert väder och i bästa sällskapet, det är livet det. ♥

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *