FEST,  inredning,  JULEN,  lopp

JULEN 2012

Så var den fröjdefulla julen över för detta år! December är snart slut vilket gick i ett nafs! Som egen är det årets mest hektiska och roligaste månaden på året. Man vill njuta av allt som hör till.

Dan innan doppare dan hann jag inreda klart tonårings rum och han blev nöjd! Återkommer i ett eget inlägg med foto från hans uppgraderade krypin.

TräningsJULkalender är över och jag fixade alla 24 dagar och jag och maken avslutade med Tomteloppet i full tomtemundering! Blev riktigt härlig respons både här på nätet med löpare som deltog på sina håll runt om i världen samt alla de glada människor vi mötte på vår 7 km runda! Tänka vad lätt det är att sprida lite julglädje!

Detta gör vi garanterat om nästa år!

Massor av mat, gotter och dryck stod på vårt schema i dagarna tre under julen. Dessvärre lite småförkylda, men det är sådant man får räkna med när man jobbar/tränar järnet och sedan slappnar av… Alla barnen blev så glada över sina julklappar. Tårar och glada tillrop. Det är saligt att ge ;) Själv så uppgraderade vi vårt lilla hemmagym med lite bra redskap. Har använt lösa vikter till hantlarna men nu kom tomten med att par fasta 5 kg som blir perfekt när man bl. a gör plankrodd.

Nu jobbar jag på de sista fyra dagarna inför nyårsafton då vi ställer med till baluns för nära & kära. Ska planera nyårsmenyn ikväll och tänker frångå vår tradition om gratinerad svamp/ostfylld hummer samt grillad oxfilé! Är sugen på lite fler alternativ till huvudrätten i köttväg, och en supergod äppel/valnötssås jag brukar göra…

Och så dessert förståss! Återkommer!

 

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *