BINDERIER/BLOMMOR,  FILMTIPS,  JULEN,  MAT & BAK,  TIPS

SNART ÄR JULEN HÄR!

Blev ni stressade nu, sorry inte min mening utan lite mer tvärtom!

Har ni börjat planera ännu? Här har vi i stort sett december med stora släkt julbordet, julen & nyår planerad! I alla fall om vilka som kommer och att det är hos OSS! :-D Ni vet som följt och känner mig att julen är min och familjens favorithögtid. Så vad passar bättre än i trista gråa november blicka framåt.
Förra året bombarderade jag er med mina julfilmtips! Och de hittar ni HÄR!
I år kommer jag att starta tidigt med min jul “to do list” eftersom jag planerat in en himla massa jobb from. den 11 december t o m julafton! (Jo då, jag kommer att jobba fram till den 11 också som vanligt men kommer knappt ha tid att besöka mitt egna kontor )

Brukar ni göra “to do list” inför jul (jag gör oavsett jul eller inte typ – nästan varje dag).

Återkommer med min version lite senare i veckan! Och letar ni julinspo så hittar ni lite  HÄR!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *