mode,  shopping,  SPORT

MORGONSHOPPING RÖHNISCH

Solen skiner och det är gnistrade vintervackert ute!

Kickstartade denna fredag med lite shopping. Jag har fått höra lite om min kära Flexbertväst som är min ständiga följeslagare på löprundorna. Och ja! Det är viktigt att vara snygg också som glamlöparna säger ;) Men först och främst är det viktigt att synas! Och en reflexväst har också ett bästföredatum. Så i morse slog jag till och klickade hem den grymt snygga reflexvästen från Röhnisch. Jag är medlem i deras klubb och just idag på Internationella kvinnodagen
så fick jag dessutom rabatt! Snacka om billig livförsäkring. Jag har nästan alltid väst på mig, även på dagarna när det kan bli landsvägssträckor.

Nu känns det som fredagsfeelingen redan är här trots att det är en vanlig jobbedag!

Trevlig fredag på er!

 

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *