SPORT,  träning

RÖHNISCH RUNNINGS SCHOOL MED LOFSAN

I tisdags så kickade Röhnisch Runnings School med Lofsan igång! Meningen med denna löparskola är att alla som vill kunna klara av att springa 5 km ska fixa det på 6 veckor!

Jag hakade så klart eftersom Lofsan menar att alla kan vara med eftersom man springer efter sin egna förmåga. OCH så vet jag att Lofsan är en grym PT så upplägget på dessa sex veckor kan man inte bara missa! Jag menar Hallå! Gratis löpar-PT i sex veckor! :)

Förutom gårdagens Lofsanpass så sprang jag i måndags med tonårssonen som är rackarns snabb! En lovande löpare i  mina ögon :)

Har även fått hem jackorna vi beställde till vår lilla klubb! Hehehe!

Så här såg gårdagens upplägg ut på löparskolan:

Spring så långt/hur mycket du orkar på 32 minuter i 4 minuters intervaller i ett lugnt tempo, orkar man inte får man promenera raskt istället.

Eftersom jag redan springer 5 km utan problem eller att stanna så kommer jag att snäppa upp och ta passen till en högre nivå. Funkade bra igår eftersom jag vill hålla ett så jämnt tempo som möjligt. Hann nästan 6 km på de 32 minuterna jag var ute!

Läs mer om löparskolan på Lofsans blogg, eller på Röhnisch Facebook!

Ikväll är det dags för pass 2 och då blir det intervaller x12.

Just nu längtar jag efter barmark och att kunna skippa broddarna och börja kliva på lite igen.

Vilka har hakat på löparskolan?

 

Share Button

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *