löpar/sportmode,  mode

RÖHNISCH

Igår fick jag hem de helt underbara Shape Sofia Capri från Röhnisch! Jag gillar snygga, funktionella och komfortabla träningskläder så dessa var grymt snygga samt sköna på. Testade dem imorse när jag körde ett pass Tabataintervaller om 6 set. Perfekt att ha nu när man kör sina fyspass hemma och så småningom när våren kommer ute i löpspåret. Är rätt kräsen när det gäller kvalité eftersom de hamnar i tvätten rätt många gånger i veckan. Och har jag hittat favoritplagg så nöter jag slut på dem.

Fick även med ett snyggt nagellack, jag och nagellack…. ;) Se så grymt bra det passar ihop med Ockymössan! För att inte tala om hur snygga “min” löparklubb är i den färgen!

Vi går all in när det gäller ceris!

Ska bli spännande att se Annika Duckmarks nya kollektion av mössorna! Färgerna kommer att bli kanonsnygga!

Återstår 2 pass av 2 av veckans löparpass… Dvs.  Lördag tröskel och söndagsmil… Härligt! :)

 

 

Share Button
 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *