♥ kidsen,  SPORT

BORDTENNISPREMIÄR

Bordtennis, pingis, pingpong!

I helgen var det premiär för sonen i att delta i en bordtennisturnering. Han har spelat ivrigt i skolan ett tag och gick med i en klubb bara för några veckor sedan. Påskharen var så snäll att han kom med ett tävlingsracket också.

Vips, var det dags för tävling och för en newbie pingismamma så hade man inte så höga förväntningar. Har bara spelat en gång med sonen på köksbordet och då var han duktig. Men som sagt ingen aning hur jag skulle vara som pingismamma. Hur var det då? Eftersom de har ändrat reglerna från först till 21 om 3 set till bäst av 3 till 11 eller mer (ska alltid skilja två poäng) så var det snabba och nervkittlande matcher. Så imponerade över alla barn och tonåringar hur duktiga de är!

Hur gick det då? Jo han bollade in sig på en fin andra placering i P15! Och japp! Jag är mer grymt stolt pingismamma också! :)

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *