♥ kidsen,  barnrum,  inredning,  shopping

BARNRUM KLART!

Nu har minstingen, nioåringen fått flytta in i sitt rum igen efter renoveringen! Det är nästan klart! Jag ska försöka få till en väggmålning bara…

Annars är vi nöjda! Vi målade en svart fondvägg och alla andra väggar vita. Även takbjälkarna målades svarta, likadant som vi gjorde i tonåringens rum när vi renoverade det i december. Snyggt och enhetligt.

Till accentfärg valdes turkos i olika nyanser samt grått. Kommer att lägga till lite lime också för att få lite liv.

Hans underbara påslakanset shoppade jag från Ellos och ugglorna är bara så söta! Och så fick det bli två stora kuddar att luta sig mot eller slängas på golv. Och de en fin kudde med allt man önskar sitt barn samt en stjärkudde såklart!

Annars så känns rummet “pre tonåring”! Han sorterad själv bort mycket leksaker som bara har tagit plats! Kvar är en serie av faktaböcker som han älskar att läsa och berätta om samt utvalda leksaker och så laptopen såklart!

När jag väl fotograferade det nya rummet tog jag en session på tonåringens rum också som jag inte hunnit visa ännu, men det kommer!

 

 

Share Button
 

One Comment

  • Cissi

    Åh så fint!

    Du, visst är det i Östhammar du bor och har butiken? Jag ska till Östhammar och springa stadsloppet den 4 maj med två bloggkompisar! Har du öppet då?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *