♥ kidsen,  FAMILJ,  LIVET

25 ÅR & MUSIKHJÄLPEN & INSTAGRAMMAMMOR

Idag fyller vår förstfödda… 15 eh 25 år!!! Men vänta nu? Hur gick detta till? Hur som haver, jag vill bara gratulera på bemärkelsedagen min vackra kloka dotra som gett mig ett underbart litet barnbarn! Blir inga fler ord här, de kommer privata, så att du kan spara när livet rasar iväg och du är 70… (jag vet att du läser här <3 )
Jag är sjukt nöjd med presenterna!!!
Imorgon efter jobb blir det kalas hos världens vackraste 25 åring!

IMG_0026.JPG

Och för er som känner till denna kvinna så är hon en av initiativtagarna till insamlingen #instagrammammormh14
Sist jag kikade låg de topp 8!!! Härligt jobbat mammor!! Om ni vill hjälpa så klickar ni in på http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/instagrammammor och kan skänka 25, 50, 100, 200, 300 & 500! Alla bäckar små gör förändring! Forskningen & kampen mot hiv är något som måste fortsätta!

IMG_0030.PNG
Jag är stolt att vara mamma till denna mamma!
Är du stolt mamma eller pappa eller bara människa så borde du också skänka en slant! 25:- är typ ingenting!
Tack på förhand!

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *