mode,  shopping

LOVE FOREVER SNEAK PEAK

Idag bjuder jag er på en liten tjuvtitt på Love Forevers High summer kollektion -13!

 

Foton lånade från Love Forevers sida.

Dödskallarna finns kvar i sommar och på översta bilden är den gjord i paljetter i guldfärg. Skir söt och tuff på samma gång. Bra att komba till mycket. Tights, korta shorts, eller de urläckra tajta byxorna i guldfärgat snakeprint som superfina Sarah Tjulander har på sig på fotot till höger. Ljuv och tuff är en kort sammanfattning av Love Forevers uppgraderad stil!

Antingen gillar man det, eller så hatar man det!

Print med djurmönster! Leomönstret hat funnits ett tag nu så nu är det dags för snakeprint! Klänningen/tunikan nedan i lyxigaste siden är så skön på!  När jag provade dessa på inköpsmötet hade jag ett par tighta svarta byxor. Funkar utan också om man inte tycker att den blir för kort. Kombinera med ett brett skärp och du är snyggast i sommarnatten ;)

Alla plagg ovan samt en massa andra härliga styles från Love Forever kommer att finnas hos klädfabriken i maj månad. Redan i nästa vecka kommer man att kunna förhandsboka dessa!

Share Button
 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *