EVENT,  LIVET,  lopp,  NÖJE

PRE MIDSUMMER, MIDSOMMARRUSET & RUNRUNDAN

Men nu börjar man att längta bort, mot midsommar och dess festligheter!
Midsommar innebär för vår familj årets semester med tre lediga dagar tillsammans! Ska bli underbart att stänga igen butiken imorgon kväll!


Foton från förra årets firande

På midsommardagen så är det dags igen alla löpsugna! Ett nytt loppevent MIDSOMMARRUSET 2013 har skapats och det är som vanligt valfri distans på valfri ort som gäller! Missa nu inte detta utan häng på! Som vanligt kan man ladda upp ett foto och vara med att tävla om en OCKY mössa som är så bra att springa i när det blåser kallt!

Ja vilket lopp var det nu jag vann en startplats till då? Jo detta! En halvmara som går av stapel om knappt en vecka! Jisses! Och jag som bara har kört 4 st långpannor a´la 20 km i hela min löparkarriär ;) Men jag tror att Lovisa har galet rätt här! Jag intalar mig det i alla fall! Har man fart i benen och styrka i kroppen och pannben så fixar men det. Jag menar det är ju inte en mara utan bara en halv. Dessutom så har jag siktet på DNStockholmhalvmarathon som skulle bli min första. Denna blir en lunketuss variant med mål att komma runt… typ.

Så vad har ni för planer i midsommar?

 

 

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *