lopp,  träning

PB PÅ MILEN & HALVMARAVECKAN!

Plötsligt händer det! Utan att ens ha det i tanke så slår man PB på en vanligt milslångt löparpass!

Gick ut i “vanligt” lugnt 5:30 tempo, lagom prattempo med maken. Kände mig pigg i kropp och ben så det var bara att fortsätta att tugga på och mot slutet blev det progressivt, härligt att kliva på lite till för att öka utan problem det sista. Precis samma känsla som på midnattsloppet när man har mycket krut kvar så att man passerar löpare och spurtar det sista. Trots att jag känner av en förkylning och att jag tycker att jag inte fått tillräckligt många mil i benen så var det ett bevis på att jag är i OK form trots allt. Passar bra eftersom det är dags för vår första halvmara på lördag!

Ska bli otroligt spännande att få ta sig runt vackra Stockholm i löpardojjor och som vanligt ska vi bara njuta och ha kul! :)

130910

Flygfotot är från starten från förra året 2012, så mäktigt och vackert! (Foto: Daniel Olsén och lånad från DN Stockholm halvmarathons sida)

Hoppas nu att min lilla förkylningskänning försvinner kvickt!

Share Button
 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *