JOBB,  lopp,  mode,  MODE & SKÖNHET,  shopping

FASHIONWEEK & MIDNATTSLOPPET

Oj vilken vecka det blev den förra! Fullt upp med inköpsmöten och så drog vi till FORMEX på lördagen då jag & maken kikade på Love forevers bägge modevisningar samt shoppade in plagg från SS14 kollektionen! På söndagen var vi  åter på Stockholm modecenter för att träffa våra nya varumärken…

Träffade på så många godingar som gick på Love forevers modevisningar! Bland annat fina Åse som jag känt i många år! Victoria var också där, goa Anki Bagger Tanja Fylking hjälpte oss och vi pratade om plaggens passform men gled snabbt över på samtalsämnet löpning! Hon är grym den där Tanja! Snabb som attan!

Ny i bekantskap blev Christina Melin, så himla vacker och trevlig! Och så Söta My Martins som jag själv kommer att följa när hon söker efter kärleken i “Ensam mamma söker” under hösten… Sist men inte minst designern och skaparen bakom Love forever Terece Almering, hon har gjort det igen! Skapat en fantastiskt fin kollektion att längta och se framemot! :)

Nedan några foton från dagen med Love forever. Fler foton hittar ni på klädfabrikens blogg!

130820_1

På kvällen var det bara att ladda inför Midnattsloppet! Både maken och jag hade haft ont i halsen och vi sa att vi ska ta det lugnt och bara njuta av loppet och atmosfären som vi hört skulle vara helt fantastisk (första gången vi sprang loppet).

Men vi kom iväg rätt OK på under 5 tempo och jag säger bara Söders backar och höjder! Wow! Vilka stigningar, men vilken belöning med de långa utförslöpen och återhämtningen den gav. Stämningen längs banan var helt grym! Så många glada människor som hejade på en. Alla barn som high fivade och musiken….

Jag njöt och sprang och som maken sa att vi 7 km ville man inte att det skulle ta slut! Hade otroligt mycket orka så jag ökade sista km och DEN känslan när man passerar andra löpare i uppförsbackar är grym! Visst jag att jag nästan slog mitt PB och att jag var så stark skulle jag ha ökat lite tidigare! Men man lär sig.

Detta lopp kommer jag definitivt springa igen! Inte alls ingen fara med köer eftersom alla var rätt snabba i startgruppen. Och sen just den känslan när man passerar istället för att bli passerad… :-D

130821_1

Nu är det åter vardag med skola och jobb för samtliga i hushållet vilket innebär att rutinerna är tillbaka. Morgonträning innan jobb och kvälls/helglöpning! Ser framemot nästa lopp som blir DN Stockholm halvmarathon!

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *