halloween

HAPPY HALLOWEEN!

Happy Halloween på er!

Firar ni eller ej? “Fira” låter ju lite ehum konstigt, men vi i familjen har sett det som ett tillfälle att samla vänner eller bara familjen för en stund med god mat och lite mys. Självklart ingår lite bus och godis också ;)

I år kommer vi att hålla denna högtid en dag försent, d v s imorgon eftersom det passar vårt och gästernas schema bättre. Annars är jag tradionalist och stenhård på den punkten och kan bli liiiite irriterad på folk som blandar ihop Halloween och Alla helgons dag som överhuvudtaget inte har någonting med varandra att göra.

Tänker inte skriva en uppsats om detta men vill ni läsa så finns fakta om Halloween här och Alla helgons dag här!

På lördag blir det en stillsam middag och besök på gravarna och många tankar går åt de vi saknar.

131031

 

Ikväll ska jag och ett gäng utspritt över hela världen springa spökloppet! Mer om detta imorgon! Tills dess….

…BU!

0