♥ barnbarn,  ♥ kidsen,  EVENT,  halloween,  löpning,  lopp

SPÖKLOPPET

Så var helgen över och den har varit lång och härlig! Jag var ledig i dagarna tre eftersom det var röd dag i lördags samt att maken jobbade i butiken under fredagen så att jag kunde förbereda inför kvällens “Bus eller godis kalas”. Underbart med ett litet barnbarn så att man får festfixa lite ;)

Vi startade weekenden med Spökloppet på Halloweenkvällen. Spökmunderingen var lite jobbig att springa i och löptekniken och stegen var nog inte det bästa. Men roligt hade vi! Och det är väl en viktig ingrediens att man har roligt när man löper?

Vi busade och “skrämde” vuxna & barn och på stadens gågata kom ett gäng ungdomar fram och “high fivade” och hejade på oss! Riktigt roligt faktiskt. Placerar sig på en andra plats efter Tomteloppet!

131104_1

Spöklik outfit! Jag & maken till vä och sönerna till hö som gjorde en snabbvisit hos vänner och fick med sig en hel hink med godis!

I helgen har vi haft besök av äldsta dotters lilla söta familj. Mitt lilla barnbarn växer så att det knakar och han är helt enkelt helt ljuvlig! Jag är så klart förälskad! ♡
Jag hade fixat mat med läskig meny och dekorerat lite lagom på bordet. Mer om menyn och recept kommer i senare inlägg som kommer att autopostas här under veckan.

Ha en fin måndag på er & kul att det är så många som är inne här och kikar!

 

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *