MODE & SKÖNHET,  skönhet

DEPEND NAGELFIX

I julklapp fick yngsta dottern som är styliststuderande ett Depend Gellack nagelkit att ha till sitt UF (Ungt företagande). Och efter att själv fått använda detta nagellack så säger jag bara gryyyyyymt!

Det sitter fantastiskt bra och det är så skönt att slippa att det flagnar av och blir fult som vanligt lack gör. Passar perfekt till mig som utsätter händerna för ständigt väta, jord och nötning.
140113_2
#Favorit färg svart #Run Baby Run rosa med kaviar. (pärlor)
140110_1
#Rött är sött!

Nagelgel och startkitt finns att få tag på lite överallt! OCH det funkar lik bra med vanligt aluminiumfolie vid borttagningen. Försök att inte frestas att dra bort gelen då det övre skicktet av nagel kan skadas. (Order från min dotter :) )

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *