MODE & SKÖNHET,  SAMARBETEN,  skönhet,  TIPS

HÅRRESANDE SNACK RAPUNZEL SWEDEN

Happy Rapunzel onsdag på er!

Kommer ni förresten ihåg sagan? Bröderna Grimm skrev den om prinsessan Rapunzel som var tillfångatagen av en elak trollpacka i ett högt torn. Prinsen kom till undsättning och Rapunzel släppte ut sitt lååånga hår…. Ja, ni vet säkert hur den slutar.

Här är det onsdagsfeeling med lite av varje på agendan! Massor av jobb, nöje och träning i salig blandning.

Den senaste tiden har jag verkligen försökt att vara extra snäll mot mitt hår. Ja jag har ett typiskt självlockigt och ganska tunt hår, min yngsta dotter fick min mans hårgener och de har tillsammans flera meter av hår känns det som.

HÅRRESANDE SNACK RAPUNZEL SWEDEN

Min dotter med flera meter hårsvall & jag med mitt trasselsuddshår.

Började i somras med att testa torrschampo för första gången i mitt liv för att skona det eftersom man tvättar bokstavligen söder håret eftersom man tränar så mycket.

Jag var skeptisk i början och mitt hår blev jättefluffigt men det slutade iaf med att jag tvättade med schampo på kvällen.

Jag brukar använda olja i håret. Perfekt när det blir kallar ute och håret blir elektriskt, sprött och torrt.

Jag gav faktiskt torrschampot en andra chans, lyssnade på Lofsans & Jessicas podd, träningspodden där hon avslöjade att hon tvättade håret typ 1 gång i veckan!!! Fantastiskt. Jag skulle bli glad om jag kan minska till 3-4 gånger i veckan. Jag vet ju självklart hur man ska sköta om sitt hår men lyssnar inte på det örat när det gäller att tvätta ihjäl det. Har man svettats efter en träningspass eller en löprunda så går det per automatik att tvätta det.

Om man tänker efter under småbarnsåren så var håret fantastisk och tjock, fylligt! Kan bero på att man inte hann tvätta det helt enkelt.

Nu ska jag banne mig bli bättre! Klickade in mig till Rapunzel of Sweden och såg att de hade prissänkning och bra priser på just hårvårdsprodukter! Måste köpa på mig lite produkter nu känner jag. Det är väl som med träning och löpning man måste öva helt enkelt.  Annars så får min dotter coacha mig, hon är världsbäst på hur man sköter sitt hår ♥

Återkommer senare! Vi har kalasvecka igen!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *