.RECEPT & MAT,  FAMILJ,  MODE & SKÖNHET,  shopping,  skönhet,  TIPS

ALLA HJÄRTANS DAG MENY INSPO & DEPEND GELLACK

Äntligen freeeeedag och inte vilken fredag som helst utan den TRETTONDE! Och med det vår lyckodag! ♥

Och visst gör vi oss lite snygga inför mello imorgon! Okej, jag menar naturligtvis VALENTINS dag imorgon! Ska bli sååå mysigt har bjudit in döttrarna & svärsöner så det blir en barn & barnbarn sammankomst på denna kärlekens dag, väl värd att firas! Jag kommer att laga något riktigt gott (hoppas jag). Dessutom måste jag bjussa på THE MELLOMACKA också! Få se vad det blir för version imorgon!

Vill ni ha lite menyer som går i kärlekens tecken så hittar ni förra årets HÄR! (Min version av #härärdittkylskåp), HÄR är från vår 20-års jubileum, Och HÄR som barnen ordnade så fint åt oss för några år sedan! Finns även ett tips HÄR,

Nåväl, nytt till mina naglar är det “nya” (har funnits ute på marknaden sedan november) är det nya depend gellacket som inte är farligt som det förra var. Hoppas på att det håller minst i en vecka, det förra var grymt bra som höll i två trots att jag jobbade hårt med händerna i vatten, jord förra trädgårdssäsongen!

150210_14 150210_13

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *