.RECEPT & MAT,  ♥ kidsen,  mat & bak med kids

MAT&BAK MED KIDS – PANNKAKOR

Hej och välkomna till första inlägget i kategorin “MAT & BAK MED KIDS”.
Här kommer jag och grabbarna grus (Mina söner) att presentera vad vi lagar tillsammans! Ofta vanlig vardagsmat och husman, men det kan bli något festligare också.
Först ut är klassikern pannkakan! Receptet googlade vi fram och hittade den superbraiga sidan pannkakor.se. Lilleman valda att göra klassiska pannkakor samt en egen hallonsylt av våra infrystna egenodlade bär.
140122_1
#pannkakskocken

Den unge kocken blandade ihop pannkakssmeten och stekte sedan i två pannor samtidigt och såg till att de kom in i ugnen och höll värmen. Frysta hallon fick koka ihop med sirap till en god sylt. Mamman (jag) vispade grädde och värmde på ärtsoppa.

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *