.RECEPT & MAT,  bakning,  FAMILJ,  FEST,  tårta

MINIONTÅRTA

Och 10-åringens tårta blev….
En Minion! Ingen har väl missat dessa coola figurer som medverkar i filmerna “Dumma mej”?!
140123_1
Jag gjorde två anslag (tårtbottnar) i långpanna och färgade den ena blå och den andra gul. En miniversion av regnbågstårta. Jag färgade marsipan i blått, gult och svart. Till svart blandade jag bara grönt, rött och blått. 140123_2

# MINIONTÅRTA
Sedan monterade jag ihop anslagen med hallonsylt, chokladmousse med chokladbitar, grädde i flera lager. Kavlade ut marsipanen och formade till en Minion. Till hår använde jag lakritsrör med mint i. (Pingvin).

Det tar en stund att mecka ihop den med det är sååå värt när man får se tårtans mottagares min och glada tillrop! Och tur för mig så var det söndag ;)

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *