.RECEPT & MAT,  altan,  grillat/tillbehör,  kött,  kyckling,  LIVET

GRILLAT, KOLHYDRATER & UTMANING

Happy Finday!

Vilken vecka! Vilket väder!
UNDERBART! Denna vecka har vi gått all in och grillat typ allt! Fläskkött, kyckling & pizza! Den sistnämnd rätten fick avsluta sin bakning i varmluftsugnen… Hehe tror att vi ska införskaffa ett antal pizzastenar eller helt enkelt bara använda vanliga plåtar istället för mina brödplåtar (de med hål i).
I allafall! En underbar vecka när det gäller väder, mat och utmaning! (Mer om den kommer i slutet av veckan då den är genomförs).
140711_2
Mycket kolhydrater tillsammans med det grillade och så klart fräscha goda tillbehör i form av sallader, salsor/röror. Ovan en supergod avokado/fetaost/tomat/rödlökssallad toppad med varma (lättgrillade jordgubbar) Vitlöksbröd med ost & timjan (surdegsbröd så klart), kyckling, Capellini pasta & en skvätt sötsursås.
140711_1
Avokadosallad med kompisar.140711_4
En annan av veckans rätter, extra allt! Både tomatsallad och jordgubbs/halloumisallad tillsammans med ytterfilé och äggnudlar.
Så visst funkar det fintfint med en massa pasta till grillat! Vi tycker att det är rätt gott som omväxling till friterade pommes, färskpotatis, potatissallad, bulgur, couscous osv.

Hoppas att ni har en fantastiskt fin sommarvecka! Här börjar straxt nedräkningen inför semester från ett av jobben. Tur för mig att jobb no två har huvudkontor hemma ;)

Återkommer med lite foton på vårt altanprojekt som vi (maken) ska börja med så fort jag säger s e m e s t e r!  Och så blir det så klart en förklaring vad vi har sysslat med denna vecka. Ja visst kommer den där berättelsen om grillad/rökt pizza också ;)

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *