.RECEPT & MAT,  grillat/tillbehör,  kyckling,  sås/kryddsmör,  tillbehör

KYCKLING MED ÖRTSMÖR INSPO

Hej hej hallå!

Här kommer lite inspiration i form av en kycklingrätt. Den svänger man ihop plättlätt en vanlig vardag, typ idag tisdag! För visst är det så att man anpassar middagarna efter hur det ser ut på familjens schema och “to do list”? Och då menar jag inte mötet o.s.v, utan vad och om och hur man tränar! Som ni vet är vi en aktiv familj som i stort sett tränar jämnt nästan! Med en son som har inriktning idrott på gymnasium (han går Restaurang & Livsmedel) samt vanlig skolidrott samt innebandy ca 4 ggr i veckan så behövs här mängder av kolhydrater, proteiner och nyttig närande mat! De här “fusk” maten som en varm macka brukar vara vårt vanliga kvällsfika.

Ris, grillad kyckling en vanlig grönsallad samt ett gott örtsmör samt vitlöksbröd (men samma örtsmör) blir en smarrig middag! Visst ja! Ett par klickar café de Paris var det visst på tallriken också! :) Enklare än så blir det inte!

150908_17 150908_10Frasiga goda vitlöks/örtbröd! HÄR hittar ni en variant! Och recept på det goda smöret hittar du HÄR! & HÄR!

Hur brukar du eller ni som familj äta när ni tränar?

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *